Webshop » Torskin » Torskin T-shirt grijs met lange mouwen +36J steekwerende pakketten

Torskin T-shirt grijs met lange mouwen +36J steekwerende pakketten

Torskin T-shirt G-LM-36J Torskin T-shirt grijs met lange mouwen +36J steekwerende pakketten

Torskin T-shirt G-LM-36J Torskin T-shirt grijs met lange mouwen +36J steekwerende pakkettenTorskin T-shirt G-LM-36J Torskin T-shirt grijs met lange mouwen +36J steekwerende pakketten

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
De Torskin snijwerende en steekwerende T-shirt met steekwerende pakketten is een beschermende T-shirt die zeer licht, comfortabel en een goede bescherming biedt aan de vitale organen tegen steekpartijen, of tegen scherven van gebroken glas of metaal.

De snijwerende T-shirt is goed ademend en is gemaakt uit een snijwerend materiaal die een gecertificeerde snijweerstand biedt niveau 5 volgens de normen EN ISO 13997. Op de meest belangrijkste plaatsen zoals de voorarmen, is deze snijwerende laag dubbel zodat deze snijwerende T-shirt een goede bescherming biedt aan de armen bij een aanval met een mes.

De Torskin snijwerende en steekwerende T-shirt is voorzien van 5 zakjes die eveneens uit het snijwerend materiaal gemaakt zijn, zodat de snijweerstand op deze plaatsen ook dubbel is.

De steekwerende pakketten in deze Torskin T-shirt hebben een steekweerstand KR tot 36 Joule volgens de HOSDB normen zijn zodanig geplaatst dat ze de meest vitale organen beschermen tegen het steken met messen of andere voorwerpen. (36 Joule steekweerstand is praktisch te vergelijken met het steken met zware dolken, combat messen of jachtmessen)

Drie van deze steekwerende pakketten zijn in de voorzijde van de Torskin T-shirt gemaakt en beschermen de longen, het hart en de buikholte.
Twee van deze steekwerende pakketten zijn in de achterzijde van de Torskin T-shirt gemaakt en beschermen de ruggengraat en de nieren.

De Torskin snijwerende en steekwerende T-shirts van Sioen Armour Technology zijn beschermende T-shirts die bestemt zijn voor de markt van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn ruim officieel gecertificeerd volgens de meest erkende normen en zijn zowel voor persoonlijke bescherming bij industriële toepassingen als voor persoonlijke verdediging geschikt

Torskin T-shirt zijn bedoeld voor: Politie diensten, Bewakingsdiensten, Brandweerdiensten, Glasindustrie, Metaal industrie, Persoonlijke verdediging.

De Torskin T-shirts kunnen gewassen worden tot 30° na het verwijderen van de steekwerende pakketten. De steekwerende pakketten kunnen schoongemaakt worden met een natte doek.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.