Webshop » Torskin » Torskin snijwerende zwarte jaquette met ritssluiting

Torskin snijwerende zwarte jaquette met ritssluiting

Torskin jaquette zwart Torskin snijwerende zwarte jaquette met ritssluiting

Torskin jaquette zwart Torskin snijwerende zwarte jaquette met ritssluitingTorskin jaquette zwart Torskin snijwerende zwarte jaquette met ritssluiting

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
De zwarte Torskin snijwerende jaquette met ritssluiting of het Sioen ambulancevest. Kan gemakkelijk over of onder kleding gedragen worden. Jas tegen snijwonden
.
De zwarte Torskin jaquette of ambulancevest is gemaakt van een enkele laag snijwerende Torskin en is vrij dun en ademend. De enkele laag Torskin biedt voldoende bescherming tegen snijwonden door keukenmessen of zakmessen.
.
De zwarte snijwerende Torskin jacquette wordt ook gebruikt als snijwerende ambulancevest met een ritssluiting in het midden aan de voorzijde en twee voorzakken en één binnenzak. De Torskin jacquette kan gemakkelijk over of onder kleding gedragen worden.
.
De ritssluiting in het midden van de voorkant maakt het heel gemakkelijk om de jas aan en uit te trekken. Deze snijwerende jacquette is ideaal voor ouderen die moeite hebben met het aantrekken van kleding over hun hoofd. De zwarte jacquette is mooi en comfortabel om te dragen.
.
De Torskin jaquette of Torskin snijwerende ambulancevest bestaat uit beschermende vesten bedoeld voor de markt van persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn breed gecertificeerd volgens de meest recente normen zoals EN ISO 13997 (1999), EN 388.-6.2 (2003) en ASTM F1790 (2005). Ze kunnen dus gedragen worden door: politie, veiligheidsdiensten, brandweer, glasindustrie, metaalindustrie, persoonlijke verdediging.
.
Het Torskin snijwerende ambulancevest kan op 30 ° worden gewassen

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.