Webshop » Terreurdreiging - homejacking geschikte kogelwerende vest

Terreurdreiging & homejacking. Bescherming met kogelwerende vest

Terreurdreiging en homejackings in België en Nederland. Bescherming van politieagenten, militairen en burgers met Omega 4 kogelwerende vest tegen een terreuraanslag met Kalashnikov geweren. NIJ-4 kogelvrije vest tegen Kalasjnikov online te koop.
.
f
.
.omega-homedefense3-032wit30
.
De Omega 4 kan uitgerust worden met verschillende accessoires en als basis uitrusting dienen voor persoonlijke bescherming in de slaapkamer of elders in het huis. Alvorens men gewapenderhand weerstand wenst te bieden tegen gewapende criminelen, moet men eerst een geschikte kogelwerende vest aan doen en zorg dat je voldoende munitie bij hebt om slag te leveren totdat de hulpdiensten komen met versterking!
.
milipol2013-kalsh-1
.
Het is een vaststaand feit dat bij vrijwel alle schietpartijen met criminele achtergrond vrijwel altijd Kalashnikov geweren gebruikt worden. Als men een kogelwerende vest wenst die enige objectieve bescherming kan bieden tegen Kalasjnikov geweren dan moet men minsten een NIJ3 of NIJ-4 kogelwerende vest hebben.
.
In het geval van een gewapende homejacking met geweld zoekt men het slachtoffer en dwingt men hem hardhandig om waardevolle voorwerpen af te geven. Schietincidenten met criminelen gewapend met Kalashnikov geweren hebben zich al meermaals voorgedaan.
.
In het geval van de terreurdreiging zullen de terroristen ook gewapend zijn met Kalasjnikov geweren en hebben eveneens het doel om het slachtoffer te zoeken en hen mee te nemen voor verdere behandeling… Er zijn al eerder pogingen van terroristen verijdeld waar zij het doel hadden om iemand te ontvoeren en te onthoofden.
.
De terreurdreiging neemt toe en de kans dat een terreuraanslag  effectief zal lukken neemt ook angstaanjagend toe!
.
In verschillende Antwerpse en Brusselse regio’s neemt het aantal homejackings sterk toe en eerder werden politieagenten en militairen al bedreigd door terroristen. Als antwoord op de vraag naar een efficiënte kogelwerende vest tegen Kalashnikov geweren die in de slaapkamer kan klaargelegd worden stellen wij u de Omega 4 Home Defense kogelwerende vest voor.

.
omega-homedefense3-002wit30

Omega 4 kogelwerende vest NIJ-2+NIJ-4 Stand Alone

.
omega4defense5-001-wit-30

De Omega 4 Home Defense is een discrete kogelwerende vest die voorzien is van 3 rijen Molle webbing op de borst waaraan er accessoires zoals magazijntasjes kunnen gehangen worden. In een slaapkamer heeft men over het algemeen snel toegang tot een wapen maar is het opbergen van een voldoende grote munitievoorraad zodat men deze onmiddellijk beschikbaar heeft een probleem.  Bij een confrontatie met terroristen kan men zolang weerstand bieden als de hoeveelheid munitie die men bij zich heeft. Deze Omega 4 Oliv Home Defense is voorzien van een tripel magazijntasje waar drie pistoolmagazijnen in kunnen gestopt worden en van een tasje persoonlijke items, waar ander nuttige items zoals zaklampje, telefoon, of ander … kunnen in gestopt worden.
.
omega-homedefense3-016wi-30

Er zijn verschillende samenstellingen in beschermingswaarde mogelijk. Deze Omega 2 is uitgerust met 2 harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone en een zacht kogelwerend pakket NIJ-2. In principe is de NIJ-4 Stand Alone plaat al voldoende om de kogels van een Kalashnikov geweer op te vangen. Zelfs bij meerdere treffers op de plaat blijven de kogels in de plaat zitten en heeft men geen trauma verwonding door de impact van de kogels. De NIJ-2 zachte kogelwerende pakketten hebben tot doel de zijkant van het lichaam te beschermen tegen pistool kogels. De NIJ-2 kogelwerende pakketten kunnen de kalibers 9x19mm-.357Magnum veilig stoppen. 
.
omega-homedefense3-022witserie30

Om nuttig te zijn bij home defense moet een kogelwerende vest zeer snel aangetrokken kunnen worden, zelfs in het donker. De Omega 4 kogelwerende vest is van hetzelfde type als de meeste discrete kogelwerende vesten. Hierbij raden we aan dat men altijd één kant van de zijsluiting dicht en op maat laat staan. Men hoeft de Omega 4 kogelwerende vest enkel over het hoofd te schuiven en men kan snel de zijsluiting dicht maken. Zelfs met de harde platen NIJ-4 Stand Alone platen in weegt de vest amper 8 kg en is ze zeer snel aan te doen.
.

omega-homedefense3-012-w30a

Omega 4 Home Defense NIJ-3A(04)+NIJ-4Conj.

Omega 4 Home Defense NIJ-3A(04)+KR1+NIJ-4Conj.

Omega 4 Home Defense NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand Alone