Webshop » Survival kogelwerende vesten » Survival steek- en kogelwerende vest mulitcam QPC-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand Alone

Survival steek- en kogelwerende vest mulitcam QPC-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand Alone

QPC-Multicam-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand Alone Survival steek- en kogelwerende vest mulitcam QPC-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand Alone

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

Zware steek- en kogelwerende vest tegen FAL en Kalashnikov.
.
De Survival steek- en kogelwerende vest QPC Multicam is de basis Survivalvest waarop nog geen items werden bevestigd. Deze Survival steek- en kogelwerende vest QPC Multicam kan gebruikt worden om verder uit te breiden met tal van Molle accessoires naar eigen keus.

De Multicam QPC (Quick Release Plate Carrier)
.
De kleur van deze Survival steek- en kogelwerende vest QPC is Multicam omdat algemeen gezien Multicam de beste camouflage biedt in de moderne streken. De QPC  beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Dit snel afwerp systeem heeft vooral zijn voordeel vanuit medisch oogpunt waarbij hulpdiensten snel de kogelwerende vest kunnen verwijderen zonder dat men het slachtoffer moet verplaatsen om de vest uit te doen. De vest beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Er is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL
.
Deze QPC (Quick Release Plate Carrier) is voorzien van verschillende soorten beschermende pakketten waaronder
.
Zacht kogelwerende pakket NIJ-3A(06).
.
Het zacht kogelwerend pakket NIJ-3A(06) van SAT is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers .357 SIG en .44 Magnum met normale munitie. Het kaliber .357 SIG is een beetje zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie. Voor wie verwacht tegenover een agressor te staan die uitgerust is met de nieuwe Russische 9x19mm patronen dan is deze beschermingswaarde beslist aan te raden. Tevens kan dit NIJ-3A (06) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes. Natuurlijk biedt dit pakket ook bescherming tegen alle kalibers van lager niveau. Dit NIJ-3A (06) pakket voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen 0101.06 (-06) en wordt beschouwd als de meest all-round bescherming tegen handvuurwapen kalibers.
.
Deze kogelwerende vest biedt tevens een bescherming tegen normale aanvallen met messen tot met een energie van 15 Joules).
.
Zachte steekwerende KR1 Upgrade.
.
Boven de NIJ-3A(04) ballistische bescherming is er een extra steekwerend pakket KR1-Upgrade geplaatst die samen met het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket de officiële steekwerende beschermingswaarde KR1 bereikt. De steken weerstand KR1 is gebaseerd op de Engels HOSDB normen waarin een speciaal ontworpen mespunt wordt gebruikt om het breed spectrum van mes aanvallen te repliceren. Deze bescherming is gebaseerd op een mes aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet meer dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule kan het punt niet dieper dan 20 mm dringen. Deze beschermingswaarde is dan ook van nut tegen de toenemende bedreigingen met messen die gebruikt worden door terroristen. Het voordeel van de QPC is dat deze vest een 360° steek- en kogelwerende bescherming biedt tegen messen en handvuurwapens.

Harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone
.
Als bescherming tegen oorlogsgeweren is deze Survivalvest voorzien van twee harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone van 250x300 mm. Deze zitten langs de voorkant op de borst en langs de achterkant op de rug. Bij NIJ-4 Stand Alone platen wordt bij impact de staalkernkogel volledig opgevangen door de NIJ-4 Stand Alone plaat. De staalkernkogel blijft in de Stand Alone plaat zitten en veroorzaakt geen trauma verwonding bij een impact van een kogel. Deze beschermende combinatie is in staat om staalkernkogels uit de Kalashnikov, Fal en M16 aanvalsgeweren te stoppen. Eveneens is deze kogelwerende combinatie in staat om een staalkern kogel uit een Russische Dragunov SVD scherpschuttersgeweer te stoppen.
De harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone kunnen als survival bescherming tegen oorlogswapens ook apart gebruikt worden in andere carriers of rugzakken.
.
Stopt staalkern kogels of AP munitie!
.
Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 3.3 Kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Voor het ogenblik zijn ze enkel maar leverbaar in de BENELUX 
.
Voor de aankoop van een kogelwerende vest is geen vergunning nodig!

.
Toch vallen kogelwerende vesten onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-eindgebruikersverklaring
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties: a-eindgebruikersverklaring-bedrijf-1
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.
De Online verkoop van een kogelwerende vest gaat pas door als alle formaliteiten vervuld zijn!