Webshop » Steekwerende vesten » Steekwerende vest goedkoop steekvest » Steekwerende vest basic economic

Steekwerende vest basic economic

Steekwerende vest basic economic Steekwerende vest basic economic

Steekwerende vest basic economic Steekwerende vest basic economicSteekwerende vest basic economic Steekwerende vest basic economicSteekwerende vest basic economic Steekwerende vest basic economicSteekwerende vest basic economic Steekwerende vest basic economic

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

De steekwerend vest "Basic Economic" werd speciaal ontwikkel om vrij discreet onder een sweatshirt of pullover te dragen. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas. De Basic Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Basic Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval. De hoogte van de kunststof plaat is beperkt en loopt niet tot de schouders om voldoende bewegingvrijheid te hebben.
-
Door het gebruik van twee harde aluminium platen is de vest ook slagwerend en beschermt hij de drager tegen stok- en vuistslagen. Het zachte kunststof harnas biedt een elementaire bescherming tegen een aanval met gebroken glazen terwijl de plaat een bescherming bied tegen messen, priemen en naalden.
-
De vest is zowel boven, als aan de zijkanten, verstelbaar door middel van een klittenbandsluiting.
-
De vest is vooral geschikt om discreet onder de kledij te dragen bij evenementenbeveiliging, portiers, ambulance personeel, enz.
-
Objectief gezien is dit een elementaire discrete steekwerende basis vest die de meest vitale organen beschermt tegen een steekaanval tot 14 Joule. Deze vest is geschikt voor plaatsen waar er reeds een toegangscontrole is op gevaarlijke steekwapens en waar de steekwerende bedreiging eerder afkomstig is van opportuniteitswapens zoals gebroken glazen, kleine zakmessen, multi-tools of ander kleine steekwapens.
-
Geen enkel steekwerende vest is steekvrij! Indien er met groter krachten gestoken wordt dan 14 Joule dan kan het zijn dat het steekwapen door de vest gaat!
-
Indien men zijn vitale organen wenst te beschermen tegen zware steekaanvallen (grote messen of commando dolken) met een energie van meer dan 14 Joule, dan raden wij u aan om een extra harde steekwerende plaat te gebruiken in deze steekwerende Basic Economic vest.
-
Deze steekwerende Basic Economisch vest is niet officiële gecertificeerd maar is uitermate geschikt voor persoonlijke verdediging!
-
Maten: S-M / L-XL
-

Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

lapin7539@gmail.com25 april 2017 om 21:51

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

goed stek weren vest kopen daarma