Webshop » T-shirts » Steekwerende T-shirts » Steekwerende tanktop trui T-shirt Alpha VBR-Belgium VBR-Belgium

Steekwerende tanktop trui T-shirt Alpha VBR-Belgium VBR-Belgium

Combat Cut Alpha shirt black Steekwerende tanktop trui T-shirt Alpha VBR-Belgium VBR-Belgium

Combat Cut Alpha shirt black Steekwerende tanktop trui T-shirt Alpha VBR-Belgium VBR-BelgiumCombat Cut Alpha shirt black Steekwerende tanktop trui T-shirt Alpha VBR-Belgium VBR-BelgiumCombat Cut Alpha shirt black Steekwerende tanktop trui T-shirt Alpha VBR-Belgium VBR-Belgium

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
Deze zwarte of donkergrijze steekwerende tanktop trui of T-shirt zonder mouwen Alpha van VBR-Belgium beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen een ernstige steekpartij onder burgers. Discrete en casual soepele en comfortabele steekwerende kleding. Deze revolutionaire anti-steekpartij T-shirt is hierdoor met geen enkele andere snijwerende T-shirt te vergelijken.
-
Deze anti-steekpartij T-shirt is voorzien van 4 lagen aramide weefsel boven elkaar waarvan de buitenste laag een snijwerende en brandwerende aramide soort is en de voering bestaat uit drie lagen snijwerende Cutyarn met elk een snijweerstand niveau 5. De zachte beschermende binnen voering is gemaakt uit een actieve Coolmesh die een vochtregulerende werking heeft en de drager een fris en comfortabel gevoel heeft. Het direct contact van de Coolmax met de huid heeft een fris gevoel die erg gewaardeerd wordt tijdens de zomer. Deze snij- en steekwerende T-shirt kan onder of boven de kledij gedragen worden.
-
Als bescherming tegen de meest voorkomende steekwapens die gebruikt werden bij recente steekpartijen onder burgers, heeft men ervoor gekozen om deze anti-steekpartij T-shirt uit te rusten met 4 lagen snijwerende en steekwerende voering. Deze 4 snijwerende en steekwerende bieden ook een nuttige steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij een steekpartij met de meest voorkomende traditionele zakmessen.
-
De brandwerende aramide buitenlaag heeft het voordeel dat ze brandwerend, snijwerend en scheurwerend is. Deze brandwerende buitenlaag biedt ook bescherming aan de onderliggende lagen en draagt bij tot de algemene duurzaamheid van het product.
.
Geschikt voor politie, militair of persoonlijke verdediging.
-
Machine wasbaar tot 30°C
.


Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.