Webshop » T-shirts » Steekwerende T-shirts » Steekwerende coltrui Bravo zwart VBR-België

Steekwerende coltrui Bravo zwart VBR-België

Stab resistant turtleneck sweater Bravo black Steekwerende coltrui Bravo zwart VBR-België

Stab resistant turtleneck sweater Bravo black Steekwerende coltrui Bravo zwart VBR-BelgiëStab resistant turtleneck sweater Bravo black Steekwerende coltrui Bravo zwart VBR-BelgiëStab resistant turtleneck sweater Bravo black Steekwerende coltrui Bravo zwart VBR-België

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

Deze zwarte steekwerende coltrui Bravo met afneembare coltrui heeft verschillende lagen snijwerend materiaal boven elkaar. De armen en hoge nek zijn voorzien van lagen snijvast materiaal, terwijl de body is voorzien van 4 lagen snijvast materiaal. De buitenkant van deze steekwerende coltrui Bravo is gemaakt van een 3 Way zwarte aramide. Deze 3 Way zwarte aramide is brandwerend, snijwerend niveau 2 en scheurvast. De combinatie van de verschillende lagen snijwerende materialen bieden een hogere bescherming tegen zeer scherpe snijmessen en deze vier lagen snijwerende materiaal bieden tevens een relatief goede steekweerstand met messen of scherpe voorwerpen zoals platte schroevendraaiers.
.
Deze steekwerende coltrui Bravo is tevens voorzien van een afneembare en snijwerende hoge kraag. Deze verwijderbare en snijwerende kraag heeft een dubbele snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de nek, maar zorgt ook voor warmte tijdens de winter- of nachtwacht. Deze snijwerende kraag kan worden verwijderd als het overdag te warm wordt. De nek is een van de plaatsen waar bij veel steekpartijen gewond raakt.
.
Deze steekwerende coltrui Bravo heeft binnenin een zachte Coolmesh voering en kan bloot op het lichaam worden gedragen. De Coolmesh die in contact komt met de huid heeft een goede hydraterende werking.
.
Voor wie een goede bescherming wil tegen steekwonden in vrijetijdskleding kan deze steekwerende coltrui Bravo al een steekwerende vest vervangen maar biedt daarboven een extra snij- en steekwerende bescherming aan de armen en nek.
.
De steekwerende coltrui Bravo kan ook tijdens de jacht worden gebruikt als algemene steekwerende bescherming tegen het scherpe gewei van een hert.

Een steekwerende verpakking van 4 lagen zeer resistente vezels biedt een algemene steekwerende bescherming die ook enige weerstand biedt tegen granaatscherven of andere vliegende voorwerpen.

De steekwerende coltrui Bravo is geen kogelvrij vest, maar heeft een aanzienlijk grotere penetratieweerstand dan gewone militaire kleding. De extra steekwerende bescherming aan de armen en de nek vormt een nuttige bescherming tegen granaatscherven van een mortier- of brush granaat. 
.
maattanel-full-protection


Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.