Webshop » Steekpartijen Nederland

Steekpartijen Nederland - anti steekpartij kledij

Steeds meer dodelijke steekpartijen in Nederland vooral rond de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Groningen en Zwolle. Snijwerende en steekwerende kledij voor dagelijks gebruik als anti steekpartij bescherming is onmiddellijk leverbaar bij Supply Store FSDIP.
.
Het aantal steekpartijen in Nederland neemt in razend tempo toe!
.
 Volgens politiestatistieken komt een aanval met een mes meestal van familie en/of kennissen. Hierdoor ontstaat de noodzaak naar een comfortabele anti steekpartij kledij die dagelijks gedragen
kan worden.
.
Amsterdam 03-07-15  
.
Zeker één persoon is gewond geraakt bij een steekpartij op de Wisseloord, niet ver van metrostation Gein in Amsterdam-Zuidoost...een conflict in de relationele sfeer
.
 Amsterdam 21-06-2015
.
Bij een steekpartij in in Amsterdam is zondag rond 01.00 uur een man zwaargewond geraakt. De politie heeft na het incident in de Tweede Van der Helststraat een inval heeft gedaan in een woning in diezelfde straat, daarbij zijn twee mannen aangehouden. Het zwaargewonde slachtoffer zou met verwondingen in de borststreek naar het ziekenhuis zijn gebracht.
.
Amsterdam 11-06-2015 
.
Escalatie na jaren van ruzie in Amsterdam-Noord: man zwaargewond bij steekpartij. Een ruzie zou nu zo geëscaleerd zijn, dat de vrouw de man met een mes in de hartstreek zou hebben gestoken.
.
spectra-coolmaxpc-1-004wit50w-25 
Spec-Cool steek- en kogelwerend

Voor het dagelijks gebruik raden wij een snijwerende onder kledij aan. Als snijwerende bescherming zullen over het algemeen een snijwerende T-shirt met een enkele laag snijwerend materiaal voldoende bescherming bieden tegen de meeste aanvallen met messen. Echter bij deze zware steekpartijen in de borst gaat het ongetwijfeld of stevige messen waarmee er met grote krachten kan gestoken worden. Voor dergelijke zware steekpartijen raden we 3 tot 4 lagen snijwerend materiaal aan. Deze zijn aanwezig in een Combat Alpha of Bravo shirt, maar het is ook mogelijk om de T-shirt carriers uit te rusten met een versterkt steekwerend pakket ter hoogte van de hartstreek, dit op de rug en op de borst.
.
Deze Spec-Cool T-shirt carrier zonder mouwen kan als onder kledij gedragen worden en kan voorzien worden met een steek- en kogelwerend pakket van 250x300 mm.

.
.
Rotterdam 07-07-2015
.
De politie, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team kregen dinsdagavond een melding van een steekpartij in een tuin van een woning aan de Deensestraat in Rotterdam. Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd door de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT). Vervolgens is de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
.In principe zijn al onze snijwerende T-shirt Unisex en vooral de Spec-Cool onderhemden worden zowel door mannen als door vrouwen gedragen. Er is dus duidelijk een toename van steekpartijen op dames en er kunnen al speciale snijwerende dameskledij besteld worden die discreet onder de dameskledij kan gedragen worden zonder dat de man dit ziet.
.
.
Rotterdam 31-01-2015 
.
Zwaargewonde bij steekpartij in Rotterdam-Zuid. Het slachtoffer en de verdachte werden even na elf uur gevonden in een huis, nadat de politie een melding had gekregen. Wat zich precies in het pand heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. Het slachtoffer is met steekwonden in zijn bovenlichaam naar een ziekenhuis gebracht.
.
 Den Haag 05-07-2015
.
In een woning aan de Brueghelstraat is in de nacht van zaterdag op zondag iemand neergestoken. Er zijn vijf verdachten aangehouden. Vanwege de ernst van de verwondingen van het slachtoffer werd een traumahelikopter opgeroepen.
.
 Den Haag 09-04-2015 
.
Enkele buurvrouwen van Clif zeggen, onafhankelijk van elkaar, dat hij van achteren is aangevallen en in zijn rug is gestoken. 'Hij had dus geen schijn van kans.' Clif zou zijn doodgestoken toen hij samen met zijn zwager aan het werk was bij een busje dat aan de weg stond.
.
Den Bosch 15-05-2015
.
Bij een steekpartij bij vleesverwerkingsbedrijf Vriesekoop aan de Biestkampweg in Rosmalen is vrijdagmiddag tussen 14.30 en 14.45 uur een man doodgestoken. Het gaat om één slachtoffer dat vermoedelijk na een ruzie door een collega is neergestoken.
.
combat-bravo-shirt-c-serie-50

Combat shirt Alpha

Combat shirt Bravo Full Protection

Als bescherming tegen zware steekpartijen kan men een steekwerende T-shirt dragen zoals de Combat shirts Alpha en Bravo. Deze zijn voorzien van meerdere lagen snijwerend materiaal.
.
.
 Den Bosch 10-05-2015
.
 Een 27-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag neergestoken in het uitgaansgebied van Uden, dat meldt de politie. Het slachtoffer is in de loop van de nacht in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. de 27-jarige Joeri Edelijn uit Oss, overleed in de nacht van 9 op 10 mei aan de verwondingen die hij opliep toen hij op straat werd neergestoken na een vrijgezellenfeest.
.
  Groningen 30-06-2015
.
Bij een steekpartij in de De Ploeglaan in de wijk Hoogkerk-zuid zijn dinsdagochtend twee mensen gewond geraakt. Het gaat om een 55-jarige man en zijn 19-jarige zoon. De politie heeft kort daarop een 50-jarige man aangehouden. De verdachte had onenigheid met de beide buurtbewoners. De ruzie escaleerde bij de woning van de 50-jarige. Die pakte een mes en stak daarmee zowel de vader als de zoon in de romp.
.

Groningen 7-02-2015
.
 
De politie in Groningen heeft twee mensen aangehouden na een steekpartij in een café. Bij het incident is een iemand gewond geraakt
.

Zwolle 14-04- 2015
.
De aanleiding voor de steekpartij gisterochtend in de Zwolse binnenstad zou een verkeersruzie zijn geweest. Het bleek een 32-jarige inwoner van Nunspeet te zijn, met diverse steekwonden in zijn hals en in zijn borst,
.hogecol-3-001w50-a30
.
Een steekwonde aan de hals komt zeer veel voor en er bestaan verschillende soorten snij- en steekwerende collen die de hals en de nek kunnen beschermen bij steekpartijen.
.

Aparte Spec-Cool snij- en steekwerende col

Wij hebben een aparte losse snij- en steekwerende witte col die past bij de witte Spec-Cool onderhemden.
.
.
Zwolle 2-12-2014
.
De straatmuzikant, die dinsdag door een 17-jarige jongen werd doodgestoken in de Jumbo supermarkt aan de Dobbe in Zwolle, is met 25 messteken om het leven gebracht.
.

Steekpartijen in Nederlandse scholen

Deze steekpartijen onder scholieren tonen duidelijk aan dat pesterijen en conflicten onder jongeren ernstig moeten genomen worden en snel kunnen escaleren tot een gevaarlijke steekpartij. Het zijn hoofdzakelijk de ouders die de kledij van de jongeren aankopen en het is dan ook de verantwoordelijkheid van de ouders om attent te zijn als hun zoon of dochter klaagt over agressie of pesterijen. In deze gevallen kunnen de ouders ingrijpen en verschillende soorten snij- of steekwerende kledij aankopen om hun kinderen te beschermen.

28 januari 2015
 Een leerling van het Aloysius College in Den Haag wordt neergestoken in de buurt van de school. De identiteit van de dader is bekend, maar de politie heeft nog niemand aangehouden.
.
rodecombat-1-001wit50-b30

Zwarte snijwerende Nylon jas

Rode snijwerende Nylon jas

In de buurt van de school draag een leerling over het algemeen een regenjas. Hier kan me de traditionele regenjas vervangen door een snijwerende en waterafstotende Nylon vest die voorzien is van een snijwerende voering. Vooral als de leerlingen per fiets rijden is een Rode snijwerende en waterafstotende regenjas erg nuttig. Deze snijwerende vesten bieden al een vrij grote bescherming tegen steekpartijen echter kan de bescherming tegen zware steekpartijen nog vergroot worden door onder de snijwerende vest nog een ander snijwerend kledingstuk te dragen zoals een snijwerende T-shirt, een snijwerende polo of hemd.

23 januari 2015
 
Een 16-jarige leerling van het ROC Mondriaan in Delft wordt slachtoffer van een steekpartij. Een 17-jarige medeleerling is aangehouden. Het slachtoffer werd met meerdere verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

22 januari 2015
Een Amsterdamse scholiere wordt in haar rug gestoken in de buurt van haar school School2care in Amsterdam. Een ander meisje werd aangehouden. De school is een vestiging van Altra, een grote instelling voor speciaal onderwijs en jeugd- en opvoedhulp.
.
cutyarnshirt-1-30
Goedkope snijwerende Cutyarn-Coolmesh T-shirt

Als kinderen in hun snelle groeiperiode zitten kan men kiezen voor een goedkope snijwerende T-shirt van goede kwaliteit Cutyarn die nog altijd een snijweerstand heeft van niveau 5. Hierboven dient men wel nog een ander kledingstuk te dragen (gewoon hemd of T-shirt)

10 oktober 2014
Een 15-jarige leerling van het Corbulo College in Voorburg wordt op het schoolplein doodgestoken door een 16-jarige medeleerling. De dader zou jarenlang zijn gepest.

28 januari 2008
 
Een 19-jarige jongen steekt op het schoolplein van het Florijn College in Breda een 16-jarige medescholier neer. De twee hebben al langere tijd ruzie met elkaar.

11 oktober 2007
De 14-jarige Hüseyin P. steekt een 16-jarige klasgenoot dood. Dat gebeurt buiten de hekken van het Technisch College (TeC) in het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart waar ze op school zitten.
.
t-shirt-reeks-1-45

Zwarte snijwerende T-shirt

Witte snijwerende T-shirt

Rode snijwerende T-shirt

In de buurt van de school draag een leerling over het algemeen een regenjas. Hier kan me de traditionele regenjas vervangen door een snijwerende en waterafstotende Nylon vest die voorzien is van een snijwerende voering. Vooral als de leerlingen per fiets rijden is een Rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest erg nuttig. Deze snijwerende vesten bieden al een vrij grote bescherming tegen steekpartijen echter kan de bescherming tegen zware steekpartijen nog vergroot worden door onder de snijwerende Cordura vest nog een ander snijwerend kledingstuk te dragen zoals een snijwerende T-shirt, een snijwerende polo of hemd.
.
.
Voetbalsupporters

22 feb. 2015
Vier Groningers vast na steekpartij. FC Groningen en SC Herenveen supporters zijn op de vuist gegaan. Zeker 50 voetbalsupporters kregen het in het centrum van Herenveen met elkaar aan de stok. Bij de steekpartij waren er zeker 2 gewonde.

12-12-2014

Meerdere Ajax-supporters zijn gewond geraakt voorafgaand aan de Champions League wedstrijd tegen AC Milan. In de Italiaanse stad braken rellen uit. Drie supporters zijn neergestoken, een van hen zou er ernstig aan toe zijn.