Webshop » Snijwerende vesten » Snijwerende Nylon vest Zwart VBR-Belgium

Snijwerende Nylon vest Zwart VBR-Belgium

Snijwerende Nylon vest / Zwart Snijwerende Nylon vest Zwart VBR-Belgium

Snijwerende Nylon vest / Zwart Snijwerende Nylon vest Zwart VBR-Belgium

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
-
Zwarte Nylon vest met een snijwerende voering uit Cutyarn (Cut resistant Yarns) niveau 5, die veel gebruikt wordt door politie, bewakingsdiensten en veiligheidsdiensten. Mogelijkheid om de vest te bedrukken of te voorzien van logo’s (security).
.
De VBR-Nylon vest ziet eruit als een normale moderne tactische vest uit Nylon , is vrij dun en comfortabel om te dragen. Zij beperkt de bewegingsvrijheid niet. Verschillende maten zijn beschikbaar ook voor jongeren. De binnenkant van de vest heeft een steek- en snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig. Hierdoor biedt deze Cutyarn voering een snijwerende bescherming vergelijkbaar met de EN388 norm niveau 5 aan de armen en torso. De tactische vest met een snijwerende Cutyarn voering kan de meeste aanvallen met zakmessen weerstaan. De vest ziet er uit als een normale Nylon vest en is dus ook geschikt om dagelijks te dragen. De vest is ontwikkeld uit tactisch oogpunt waarbij men er van uitgaat dat de vest altijd dicht moet zijn tijdens het dragen. De zakken aan de voorkant voor belangrijke voorwerpen (portefeuille of GSM) zijn voorzien van een ritssluiting zodat deze veilig kunnen afgesloten worden.
.
Deze vest is geliefd bij bewakingsdiensten omdat deze te opzichte van een gewone vest, een goede snijwerende weerstand biedt. De vest is ideaal om te dragen als bescherming tegen aanvallen met messen voor algemeen gebruik als bewakingsdienst, politie, of burger die zich wenst te beschermen tegen de toenemende agressie met messen.
.

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.