Webshop » Snijwerende vesten

Snijwerende vesten

Snijwerende vesten met snijweerstand niveau 5 te koop. Snijbestendige regenjas onmiddellijk leverbaar. Meswerende Nylon jas lvl5 waterafstotende kan men online kopen. Biedt goede bescherming tegen een snijdende aanval met een mes bij steekpartijen.
.
Snijwerende vesten met snijweerstand niveau 5 te koop van het merk VBR-Belgium. Snijwerende regenjas onmiddellijk leverbaar. Zwarte snijbestendige jas wordt veel gebruikt wordt door politie, bewakingsdiensten en veiligheidsdiensten als tactische vest boven de kogelwerende vest. De rode meswerende Nylon jas lvl5 uit waterafstotende Nylon kan men online kopen en heeft eerder een algemeen casual gebruik. Biedt goede bescherming tegen een snijdende aanval met een mes bij steekpartijen.
.
.


.
rode-vest-1-a-rood-wit30

Rode snijwerende regenvest

Rode waterafstotende Nylon vest met een snijwerende voering niveau 5. Deze rode meswerende regenjas ziet eruit als een normale moderne rode hippe vest en is vrij comfortabel om te dragen. Zij beperkt de bewegingsvrijheid niet. Verschillende maten zijn te koop en beschikbaar.
.
De rode snijwerende vest met een snijwerende Cutyarn voering kan de meeste aanvallen met zakmessen weerstaan. De vest ziet er uit als een normale rode jas en is dus ook geschikt om dagelijks te dragen. De rode kleur maakt de regen vest goed zichtbaar wat de veiligheid vergroot voor fietsers en voetgangers. De zakken aan de voorkant voor belangrijke voorwerpen (portefeuille of GSM) zijn voorzien van een ritssluiting zodat deze veilig kunnen afgesloten worden.
.
De rode snijwerende regenjas is ideaal om te dragen voor reizigers die met de bus of trein reizen en vooral ook geschikt voor jongeren die naar school gaan. De rode kleur maakt u als voetganger meer zichtbaar en deze hippe vest kan u bescherming tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen. Ideaal tegen de toenemende agressie met messen en steekpartijen op de bus, trein, tram of rond schoolgebouwen.
.
vestzwart-1awit30

Zwarte snijwerende regenvest

Zwarte snijwerende Nylon vest met een snijwerende voering niveau 5, die veel gebruikt wordt door politie, bewakingsdiensten en veiligheidsdiensten. Deze meswerende regenjas vest ziet eruit als een normale moderne tactische vest, is vrij dun en comfortabel om te dragen. Zij beperkt de bewegingsvrijheid niet. Verschillende maten zijn te koop en beschikbaar ook voor jongeren. De binnenkant van de vest heeft een steek- en snijwerende Cutyarn voering niveau 5. De tactische jas met een snijwerende Cutyarn voering kan de meeste aanvallen met zakmessen weerstaan. De vest ziet er uit als een normale zwarte vest en is dus ook geschikt om dagelijks te dragen. De zakken aan de voorkant voor belangrijke voorwerpen (portefeuille of GSM) zijn voorzien van een ritssluiting zodat deze veilig kunnen afgesloten worden.
.
Deze vest is geliefd bij bewakingsdiensten omdat deze te opzichte van een gewone vest, een goede snijwerende weerstand biedt. De vest is ideaal om te dragen als bescherming tegen aanvallen met messen voor algemeen gebruik als bewakingsdienst, politie, of burger die zich wenst te beschermen tegen de toenemende agressie met messen. Ook geschikt voor jongeren.
.
vbr-vest-1-30

Snijwerende lederen vest VBR-KVL-91
.
De VBR-KVL-91 snijwerende en steekwerende vest is gemaakt uit hoge kwaliteitsleer werd in eerste instantie ontwikkeld voor politie en bewakingsdiensten maar is geëvolueerd tot een beschermende lederen vest voor algemeen gebruik. De KVL-91 vest is al verschillende malen betrokken geweest in steekpartijen op bewakingsagenten vooral in Duitsland. In die zin is de KVL-91 vest al combat proof als algemene beschermende lederen vest tegen de meeste aanvallen met messen zoals bij steekpartijen.
.
De vest is ideaal voor beveiligingsfirma’s maar ook voor de doorsnee burger en vooral senioren die regelmatig bedreigd of overvallen worden, om te dragen als bescherming tegen aanvallen met messen als men het spoor of de metro gebruiken om naar het werk, de school of het kantoor te gaan. De snijwerende vest kan discreet gedragen worden zonder dat iemand het merkt dat de lederen jas een goede snijwerende bescherming biedt. De vest heeft geen hinderlijk gevoel tijdens het dragen en ook niet tijdens het zitten in de trein of in de auto. Men kan deze snijwerende lederen vest komen proberen in de winkel of online aankopen.
.