Webshop » Poloshirt » Snijwerende poloshirts » Snijwerende polo Pique-Spectra-Polyester-Korte mouwen-Zwart VBR-Belgium

Snijwerende polo Pique-Spectra-Polyester-Korte mouwen-Zwart VBR-Belgium

Snijwerende polo PiSP-KM- Z Snijwerende polo Pique-Spectra-Polyester-Korte mouwen-Zwart VBR-Belgium

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
Dit type van snijwerende polo met korte mouwen is aan een opmars begonnen bij veel veiligheidsdiensten over gans West-Europa. De traditionele polo wordt vrijwel bij alle veiligheidsdiensten vervangen door een snijwerende polo. Deze snijwerende polo met korte mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende polo’s, omdat hij gemaakt is uit drie lagen. De buitenste laag is een zacht Pique laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Spectra® laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh laag.
-
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen). Dit is een professionele snijwerende polo die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen wordt in verschillende landen van Europa en in Amerika! Het is een ernstige en praktische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en gebroken glas.
-
De polo kan comfortabel gedragen als uniform en kan bedrukt, geborduurd, of voorzien worden van patch echter dient men dit vooraf te bestellen.
-
De snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen.
-
De polo is wasbaar tot 30°.
Geschikt voor: Militair, politie en persoonlijke verdediging. 

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.