Webshop » POLITIE UITRUSTING » Snij- en kogelwerende politietruien » Blauwe steek-, vuur- en kogelwerende politie sweater NIJ-3A van VBR-België

Blauwe steek-, vuur- en kogelwerende politie sweater NIJ-3A van VBR-België

Blauwe kogelwerende politie trui  NIJ-3A Blauwe steek-, vuur- en kogelwerende politie sweater NIJ-3A van VBR-België

Blauwe kogelwerende politie trui  NIJ-3A Blauwe steek-, vuur- en kogelwerende politie sweater NIJ-3A van VBR-BelgiëBlauwe kogelwerende politie trui  NIJ-3A Blauwe steek-, vuur- en kogelwerende politie sweater NIJ-3A van VBR-BelgiëBlauwe kogelwerende politie trui  NIJ-3A Blauwe steek-, vuur- en kogelwerende politie sweater NIJ-3A van VBR-België

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

Deze blauwe brandwerende, snijwerende en steekwerende sweater met zakken voor extra beschermende pakketten is ontwikkeld om politieagenten en burgers discrete maar efficiënte bescherming te bieden tegen een ernstige terreuraanslag met lichte wapens of messen in de vorm van een casual marineblauwe trui.
.
De buitenste laag van deze uitzonderlijke politietrui is een speciale blauwe aramide compound. Deze aramide is brandwerend en snijvast. Dit uitzonderlijke politie-shirt heeft 4 lagen snijwerende stof over het hele oppervlak die een goede bescherming bieden tegen een schuine aanval met een mes. De 4 lagen snijwerende stof op elkaar bieden ook een relatief hoge steekweerstand tegen messen of gebroken glazen flessen en dit over het gehele oppervlak van de marineblauwe trui.
.
De binnenlaag is een zwarte 3-Way aramide die brandwerend en snijwerend is. Deze 3-Way brandwerende aramide laag beschermt de huid bij brand zodat de kleding niet in de huid kan branden.
.
In deze binnenlaag bevinden zich twee vakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm. Deze zakken bevinden zich ter hoogte van het hart op de borst en op de rug. Dit beschermt de vitale organen rond het hart. Dit is een standaard beschermingsoppervlak dat ook door militaire vervoerders wordt gebruikt en dus zeker handig is.
.
De zijkant van het lijf wordt beschermd tegen messen door de steekwerende lagen van de trui. Dit maakt het mogelijk om discreet een “in de broek” of schouderholster te dragen, met maximale bewegingsvrijheid om onbelemmerd een wapen te trekken zonder gehinderd te worden door een dik kogelvrij vest.
.
Deze blauwe politieshirt wordt geleverd met twee zachte kogelwerende standaardpakketten NIJ-3A (04) van 250x300 mm die normaal gesproken ook gebruikt worden in militaire bordendragers.
.
De standaard kogelwerende pakketten NIJ-3A beschermen de meest vitale organen rond het hartgebied. De beschermingswaarde is volgens Amerikaanse NIJ-normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie.
-
Het kogelwerende pakket NIJ-3A (04) biedt ook steekwerende bescherming tegen aanvallen met messen tot een kracht van 15 Joule. Dit is een standaard steekbescherming aan de voorkant om dodelijke steekpartijen te voorkomen.
-

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.