Webshop » Kogelwerende vesten » Kogelwerende vesten Pollux kogelvrije vest Sioen » Pollux zwart kogelvrij vest NIJ 3A (04) GRAN Sioen

Pollux zwart kogelvrij vest NIJ 3A (04) GRAN Sioen

Pollux zwart kogelvrij vest NIJ 3A (04) GRAN Sioen online kopen. Discrete of verborgen kogelwerende vesten iiia steekwerende onzichtbaar onder kleding
.
Deze zwarte Pollux kogelvrij of kogelwerend vest NIJ 3A (04) GRAN van het merk Sioen is ideaal om discreet of verborgen onder de kleding te dragen. Dit is een lichte, dunne en flexibele vest zie zich zeer goed aanpast aan de lichaamsvorm en daardoor onzichtbaar kan gedragen worden onder de kleding. Geschikt voor dames en heren en goed aanpasbaar met elastische klittenband sluitingen. De zwarte kleur maakt deze vest geschikt voor bewakingsagenten en voor burgers biedt deze het voordeel dat ze niet snel vuil maakt. De beschermingswaarde is volgens de laatste nieuwe opvattingen van counter terrorisme  zoals kogelwerend NIJ- iiia tegen de kalibers 9x19mm NATO en de zware .44 Magnum. Steekwerend tegen messen 25-33-50 Joule. Steekwerend tegen priemen 24 Joule en scherfwerend tegen granaatscherven 17 grains FSP. Deze steekwerende en kogelwerende vest is het meest populair om onder de kleding te dragen en wordt ook het vaakst aangekocht door onze klanten.
.
pollux-security-kogelwerende-vest-1-960
.
De kogelwerende vest NIJ-3A (04) GRAN model Pollux is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De kogelwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies of verborgen dragen en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. De schouders en riem zijn gemaakt van elastomeer materiaal zorgen voor een gevoel van comfort en een ongelooflijke ongeëvenaarde bewegingsvrijheid.
.
Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof is ademend en heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen.
.
Kogelwerende pakketten referentie : NIJ-3A(04)GRAN
.
Beschermingsniveaus
.
pistool-klein-115
Pistool: De oplossing is officieel getest en voldoet aan het niveau 3A van de NIJ0101.04 Amerikaanse standaard eisen. De oplossing beschermt tegen 9mm FMJ MC en 44magnum SJHP zowel (436 +/- 9) m / sec met een maximum van 44 mm als achtervlak Signature of trauma. Als gevolg van deze norm zelf kogelwerende pakketten beschermen ook tegen projectielen .22 Long Rifle, .38 ACP, .40 Smith & Wesson en .357 Magnum kalibers. 9mm V50 van 525 tot 538m / sec onder dezelfde standaard.
.
granaar-klein-1
Granaatscherven: 17 grains FSP (Fragment simuleren Projectiel) V50 van 605, 581, 616 en 591m / sec onder de STANAG 2920 standaard (Edition 3).
.
mes-klein-2
Mes: geteste oplossing onder HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de P1 / B mes aan 25 Joules met een maximale penetratie van minder dan 20 mm. Ook positief getest onder de eisen van de Amerikaanse standaard procedure NIJ0115.00 niveau II met de S1 / G mes aan 33 en 50 Joules.
.
spike-kl-1
Priem: Getest onder de HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de SP spike 24 Joules met een maximale penetratie van 10mm.
.
Maten
Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL
Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
.
maten-engarde-nederland-kort-1kort-440