Webshop » Kogelwerende vesten » Kogelwerende vesten Pollux kogelvrije vest Sioen » Pollux coyote kogelvrij vest NIJ 3A (06) Sioen zwaarder » Pollux huidskleur kogelwerende vest NIJ-3A(06) zwaarder Amerikaanse norm

Pollux huidskleur kogelwerende vest NIJ-3A(06) zwaarder Amerikaanse norm

Kogelwerende vest Pollux huidskleur NIJ-3A(06) Pollux huidskleur kogelwerende vest NIJ-3A(06) zwaarder Amerikaanse norm

Kogelwerende vest Pollux huidskleur NIJ-3A(06) Pollux huidskleur kogelwerende vest NIJ-3A(06) zwaarder Amerikaanse normKogelwerende vest Pollux huidskleur NIJ-3A(06) Pollux huidskleur kogelwerende vest NIJ-3A(06) zwaarder Amerikaanse normKogelwerende vest Pollux huidskleur NIJ-3A(06) Pollux huidskleur kogelwerende vest NIJ-3A(06) zwaarder Amerikaanse normKogelwerende vest Pollux huidskleur NIJ-3A(06) Pollux huidskleur kogelwerende vest NIJ-3A(06) zwaarder Amerikaanse norm

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
De kogelwerende vest NIJ-3A (06) model Pollux is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik.
.
Een huidskleur kogelwerende vest wordt graag boven een singlet en onder een wit hemd gedragen. Door dat de kogelwerende vest dezelfde kleur heeft als de huid is ze vrijwel onzichtbaar door een wit hemd. Vrij praktisch tijdens de zomer als men in het bloot hemd loopt met een discrete kogelwerende vest aan.
.

De kogelwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse klasse NIJ-3A (010106) en biedt bescherming tegen de meeste handvuurwapens die hier in Europa in particulier bezit zijn. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. De schouders en riem zijn gemaakt van elastomeer materiaal zorgen voor een gevoel van comfort en een ongelooflijke ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen.
Dit vest kan worden voorzien van een standaard beschermende pakketten.

Onze vesten NIJ-3A (06) zijn officieel gecertificeerd en bieden bescherming tegen het kaliber .357 SIG en .44 Magnum. Het kaliber .357 SIG is een beetje zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie. Natuurlijk biedt dit ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. De Ares vest NIJ-3A (06) voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen en wordt beschouwd als de meest all-round bescherming tegen handvuurwapen kalibers.
.
Deze kogelwerende vest biedt tevens een bescherming tegen aanvallen met messen messen P1/B tot 25 Joule en S1/G tot 30 Joule.
.
Maten
.
Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL
Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
.
maten-engarde-nederland-kort-1kort-440Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.