Webshop » Jachtkledij » Kogelwerende vesten voor jagers » HELIOS Rood NIJ-3A(04) Fluo Kogelwerende vest Jagers

HELIOS Rood NIJ-3A(04) Fluo Kogelwerende vest Jagers

HELIOS Rood NIJ-3A(04) -Jacht HELIOS Rood NIJ-3A(04) Fluo Kogelwerende vest Jagers

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
-
Niveau NIJ-3A(04). De fluorescerende en hoog zichtbare Helios buitenhoes (rood of geel) is uitermate geschikt voor jagers en wilddrijvers en kan voorzien worden van een standaard beschermend pakket naar keuze. In dit geval werd de Fluo vest voorzien van een kogelwerend pakket NIJ-3A(04) die geschikt is om de meeste soorten zware jachthagel en stopt Brennekes maar heeft een diepe trauma impact. Wij adviseren enkel Brennekes te gebruiken met een laag kogelgewicht om het trauma diepte te beperken.
-
Het dragen van een fluoband of fluohesje is verplicht voor jagers en wilddrijvers die in groep jagen, echter een fluohesje biedt geen enkel bescherming tegen een lading jachthagel. Gezien het groot aantal jachtongevallen is het geen overbodige luxe om aandacht te besteden aan de veiligheid en een fluo kogelwerende vest te dragen.
-
De Helios fluorescerende kogelwerende vest (rood of geel) biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. De beschermingswaarde Is volgens de Amerikaanse klasse NIJ-3A(04) en biedt bescherming tegen de meeste soorten jachthagel. De Helios vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. Verder beschikt dit product over volledig aanpasbare, schouders en taille door gebruik van klittenbandsluiting. Verder is de Helios voorzien van een borstzak met rits voor jachtdocumenten, en verschillende lussen voor radio communicatie. De Helios beschermd de meest vitale organen vanaf de nek tot de navel. Hieronder blijft er ruimte vrij om een patroongordel te dragen die goed toegankelijk is tijdens de jacht. Het NIJ-3A(04) pakket is relatief dun en licht en is niet hinderlijk bij het dragen of om een wapen te schouderen en te vuren.
-

Maten

X-Small: 30-32
Small: 32-36
Medium: 38-40
Large: 42-44
X-Large: 46-48
XX-Large: 50-52
XXX-Large: 54-56
-
Voor de aankoop van een kogelwerende pakketten is geen vergunning nodig!
.