Webshop » Kogelwerende pakketten » Kogelwerende pakketten/ NIJ-3A(06)

Kogelwerende pakketten/ NIJ-3A(06)

Kogelwerende pakketten/ NIJ-3A(06) Kogelwerende pakketten/ NIJ-3A(06)

Kogelwerende pakketten/ NIJ-3A(06) Kogelwerende pakketten/ NIJ-3A(06)

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
-
De kogelwerende pakketten NIJ-3A(06) biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit en zijn geschikt voor al onze standaard carriers. De afgeronde vorm van de zijflappen zorgt er voor dat ze eveneens passen in verschillende andere carries.
.
De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen klasse NIJ-3A 0101.06 van de laatste update, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers .357 SIG en .44 Magnum met normale munitie. Het kaliber .357 SIG is zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie.
.
Voor militaire operaties tegen een vijand die Oost-Europese wapens gebruikt, zoals de operaties in Afghanistan en Irak is dit type beschermingswaarde beslist aan te raden. Sommige van deze Oost-Europese wapens zijn aanzienlijk krachtiger dan het 9x19 mm NATO kaliber (9x19 Russian en 9x21mm Russian), waardoor een zwaardere bescherming geen overbodige luxe is. Door middel van deze nieuwe en zwaardere NIJ-3A(06) kogelwerende pakketten kan me de bestaande oude pakketten van het leger vervangen door nieuwe NIJ-3A(06) pakketten.
.
Natuurlijk biedt dit ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. Dit pakket NIJ-3A (06) voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen en wordt beschouwd als de meest all-round bescherming tegen handvuurwapen kalibers.
.
Kogelwerend: Deze kogelvrije Pollux vesten NIJ-3A (06) zijn officieel gecertificeerd en bieden bescherming tegen het kaliber .357 SIG en .44 Magnum. Het kaliber .357 SIG is een beetje zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie. Natuurlijk biedt dit ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. De Pollux vest NIJ-3A (06) voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen en wordt beschouwd als de meest all-round bescherming tegen handvuurwapen kalibers.
.
Steekwerend tegen messen: Deze kogelwerende vest biedt tevens een bescherming tegen aanvallen met messen messen P1/B tot 25 Joule en S1/G tot 30 Joule.
.
Maten
.
Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL Sioen hoezen
.
maten-engarde-nederland-kort-1kort-440
.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.