Webshop » Kogelvrijekleding

Kogelvrije kledij

Kogelvrijekleding te koop en onmiddellijk leverbaar in de eu. Mogelijkheid om de maat te komen passen. Kogelvrije kleding die officieel gecertificeerd is NIJ-2 / NIJII NIJ-3A / NIJ-IIIA, online te koop Nederland, Holland, Vlaanderen, Belgiê, belgie
.

recoilspring-7-92-004-w30it

De nieuwe generatie kogelvrijekledij houd rekening met een 24 uur mogelijk draagcomfort en is in principe afgeleid van de operationele ervaring in Afghanistan. Bij de Speciale Eenheden maakt de loge zware kogelwerende vest stillaan plaatse voor een lichter beperkte platcarrier die een veel groter bewegingsvrijheid heeft en de soldaten veel mobieler maakt terwijl toch nog de meest vitale organen beschermt worden.
.
speccoolcarrierreeks6-008-wit-30

Kogelvrij pakket van 250x300 mm


Dit principe van compacte plate carrier wordt nu ook toegepast in onze kogelvrije kledij, waarbij het ballistisch pakket NIJ-3A(04) van 250x300 mm de centrale kogelvrije bescherming biedt. Dit kogelvrije pakket is officieel gecertificeerd volgens de NIJ normen en is een volledig nieuw kogelvrij pakket van SAT met de officiële fabrieksgarantie.


.recoilspring-7-92-005-w30it

De kogelvrije wit katoen singlet-carrier is gemaakt is 95% wit Katoen en 5 % Elastan. Hierdoor is de singlet-carrier rekbaar en sluit hij zeer nauw aan tegen het lichaam en is deze vrijwel onzichtbaar tijdens het dragen onder ander kledij.
.
.