Webshop » Kogelwerende vesten » Helios veiligheidsvest fluo hesje geel kogelvrij vest Sioen » Helios fluo geel kogelvrij vest HG1A-KR1-SP1 Sioen » Helios veiligheidsvest fluo hesje geel HG1A-KR1-SP1 kogelvrij vest Sioen

Helios veiligheidsvest fluo hesje geel HG1A-KR1-SP1 kogelvrij vest Sioen

Helios geel HG1A-KR1-SP1 Helios veiligheidsvest fluo hesje geel HG1A-KR1-SP1 kogelvrij vest Sioen

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
Helios veiligheidsvest fluo hesje geel kogelvrij steekvrij vest HG1A-KR1-SP1  met rits van het merk Sioen®. Kogel- en steekwerend vest voor ambulance, ziekenhuis personeel, hulpdiensten of hospitaal medewerkers, stewards. Het fluorescerende en hoog zichtbare geel reflecterend veiligheidsvest is goed zichtbaar gedurende de dag en nacht. Deze Helios kogelvrije vesten kan men legaal kopen online ook door gewone burgers of vrijwilligers. De Helios vest is voorzien van een rits in het midden en heeft de mogelijkheid voor een grote patch langs achter en een kleine patch vooraan en een Mica voor identiteit badge. Biedt bescherming aan de voorkant, achterkant en zijkanten. De beschermingswaarde is kogelwerend HG1A-KR1-SP1 norm  kogelwerend tegen de kalibers 9x19mm en.357 Magnum. Steekwerend tegen messen 24-36 Joule. Steekwerend tegen priemen 24 Joule zonder de vest te doorboren en naaldwerend tegen injectienaalden.
.
De fluorescerende en hoog zichtbare Helios buitenhoes (carrier) werd speciaal ontwikkeld voor de hulpdiensten en kan voorzien worden van een standaard beschermend pakket naar keuze. In dit geval werd de Fluo vest voorzien van een kogelwerend pakket NIJ-3A(04).
-
De Fluo kogelwerende vest HG1A-KR1-SP1 model Helios. De kogelwerende vest Helios biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. De Helios vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. Verder beschikt dit product over volledig aanpasbare, elastische schouders en taille door gebruik van klittenbandsluiting. Deze vest heeft ook een zeer hoog ademend niveau.
.
Kogelwerende pakketten referentie:  HG1A-KR1-SP1 volgens HOSDB 2007 Engelse normen,
.
Kogelwerend: bescherming HG1A ballistische bescherming tegen de kalibers van handvuurwapens 9x19 mm en .357 Magnum met maximaal 25 mm trauma en normale munitie. Het is een realistische waarde voor bescherming tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die door criminelen worden gebruikt.
.
Meswerend: De KR1-waarde is een steekwerende bescherming tegen aanvallen met 24-36 joule messen. Deze bescherming is gebaseerd op een P1/B mes aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet meer dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule kan het punt niet dieper dan 20 mm doordringen.

Gezien het toenemende aantal steekaanvallen is het ook een realistische beschermingswaarde.
.
Priemwerend: De waarde SP1 is een bescherming tegen priemen met 24 joule zonder de vest te doorboren
.
Naaldwerend: de hypodermische naald of injectienaald van 2,5 joule.
.
Maten
.
Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL
Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
.
maten-engarde-nederland-kort-1kort-440