Webshop » Kogelwerende vesten » Follux dames kogelvrij vest vrouwen kogelwerende vesten » Follux dames kogelvrij vest vrouwen kogelwerende vesten

Follux dames kogelvrij vest vrouwen kogelwerende vesten

Follux NIJ-3A(06) zwart Follux dames kogelvrij vest vrouwen kogelwerende vesten

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
Deze zwarte Follux dames kogelvrij vest of kogelwerende vest voor vrouwen van het merk Sioen kan men online kopen. Hoewel meeste kogelwerende vesten unisex zijn, wordt er voor goed voorziene dames of dames met dames met borstimplantaten een vrouwelijke steekwerende en kogelwerende vest aangeraden. Deze Follux is speciaal gemaakt om de vrouwelijke vorm goed te beschermen. Deze vrouwelijke Follux kogelvrije vest wordt enkel aangeraden bij een grotere cupmaat omdat er een extra bescherming aan de zijkant van de borst of onder de oksels voorzien is. De beschermingswaarde is volgens de volgens de Amerikaanse norm NIJ 3A (06) en is gecertificeerd voor de kalibers .357SIG en .44 Magnum. Deze Follux kogelwerende vest NIJ 3A (06) bevat een aantal lagen meer dan de traditionele Europese NIJ- iiia kogelvrije vesten die voorzien zijn als bescherming tegen het 9x19mm kaliber en die dan ook het trauma bij impact van een kogel kleiner maaken. Deze Follux kogelvrij vest is ideaal om discreet of verborgen onder de kleding te dragen. Deze Follux NIJ 3A (06) kogelwerende vest is ook steekwerend tegen messen P1/B mespunt 25 Joule.
.
De kogelwerende vest NIJ-3A (06) model Follux is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De kogelwerende vest Follux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies voor dames of vrouwen met een grote cupmaat. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse klasse NIJ-3A (010106) en biedt bescherming tegen de meeste handvuurwapens die hier in Europa in particulier bezit zijn. De Follux dames vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen. Dit vest kan worden voorzien van een standaard beschermende pakketten.
.
Kogelwerende pakketten referentie Follux vesten NIJ-3A (06)
.
Kogelwerend: ze zijn officieel gecertificeerd en bieden bescherming tegen het kaliber .357 SIG en .44 Magnum. Het kaliber .357 SIG is een beetje zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie. Natuurlijk biedt dit ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. De Follux vest NIJ-3A (06) voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen en wordt beschouwd als de meest all-round bescherming tegen handvuurwapen kalibers.
.
Steekwerend: Deze steekwerende en kogelwerende vest biedt tevens een bescherming tegen aanvallen met messen type P1/B mespunt tot 25 Joule.
.
Maten
.
Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL
Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
.
Best uw eigen maten opmeten en invullen op het PDF satmatenformulier van Sioen. Wij geven dit dan door voor de juiste maatkeuze.
.