Webshop » Survival kogelwerende vesten » Survival steek- en kogelwerende vest mulitcam QPC-NIJ-3A(04)+KR1+NIJ-4Conj

Survival steek- en kogelwerende vest mulitcam QPC-NIJ-3A(04)+KR1+NIJ-4Conj

QPC-Multicam-NIJ-3A(04)+KR1+NIJ-4Conj. Survival steek- en kogelwerende vest mulitcam QPC-NIJ-3A(04)+KR1+NIJ-4Conj

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

Zware steek- en kogelwerende vest tegen FAL en Kalashnikov.
.
De Survival steek- en kogelwerende vest QPC Multicam is de basis Survivalvest waarop nog geen items werden bevestigd. Deze Survival steek- en kogelwerende vest QPC Multicam kan gebruikt worden om verder uit te breiden met tal van Molle accessoires naar eigen keus.

De Multicam QPC (Quick Release Plate Carrier)
.
De kleur van deze Survival steek- en kogelwerende vest QPC is Multicam omdat algemeen gezien Multicam de beste camouflage biedt in de moderne streken. De QPC  beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Dit snel afwerp systeem heeft vooral zijn voordeel vanuit medisch oogpunt waarbij hulpdiensten snel de kogelwerende vest kunnen verwijderen zonder dat men het slachtoffer moet verplaatsen om de vest uit te doen. De vest beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Er is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL
.
Deze QPC (Quick Release Plate Carrier) is voorzien van verschillende soorten beschermende pakketten waaronder
.
Zacht kogelwerende pakket NIJ-3A(04).
.
Het zacht kogelwerend pakket NIJ-3A(04) van SAT is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die hier in Europa in particulier bezit zijn (kogel werende vest belgie) . Deze ballistische pakketten beantwoorden aan de NIJ update van 0101.04 (-04) en waren de Amerikaanse standaard normen in het jaar 2001. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende vesten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes.
.
Deze kogelwerende vest biedt tevens een bescherming tegen normale aanvallen met messen tot met een energie van 15 Joules).
.
Zachte steekwerende KR1 Upgrade.
.
Boven de NIJ-3A(04) ballistische bescherming is er een extra steekwerend pakket KR1-Upgrade geplaatst die samen met het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket de officiële steekwerende beschermingswaarde KR1 bereikt. De steken weerstand KR1 is gebaseerd op de Engels HOSDB normen waarin een speciaal ontworpen mespunt wordt gebruikt om het breed spectrum van mes aanvallen te repliceren. Deze bescherming is gebaseerd op een mes aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet meer dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule kan het punt niet dieper dan 20 mm dringen. Deze beschermingswaarde is dan ook van nut tegen de toenemende bedreigingen met messen die gebruikt worden door terroristen. Het voordeel van de QPC is dat deze vest een 360° steek- en kogelwerende bescherming biedt tegen messen en handvuurwapens.

Harde ballistische platen NIJ-4 Conj.

Als bescherming tegen oorlogsgeweren is deze Survivalvest voorzien van twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. van 250x300 mm. Deze zitten langs de voorkant op de borst en langs de achterkant op de rug. Deze harde ballistische platen moeten altijd gebruikt worden samen met het zachte kogelwerende pakket NIJ-3A(04) om de beschermingswaarde NIJ-4 te bereiken. Deze beschermende combinatie is in staat om staalkernkogels uit de Kalashnikov, Fal en M16 aanvalsgeweren te stoppen. Eveneens is deze kogelwerende combinatie in staat om een staalkern kogel uit een Russische Dragunov SVD scherpschuttersgeweer te stoppen. Uit de crisis in Oekraïne heeft men al geleerd dat dergelijke hoge kwaliteit en beschermingswaarde moeilijk verkrijgbaar is eens een grootschalige gewapende agressie ontstaat. Vandaar dat het nuttig is voor de survivalist om reeds over een goede kogelwerende vest te beschikken voordat er een gewapende agressie ontstaat.
.
Stopt staalkern kogels of AP munitie!
Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 2.9 kg.
.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Voor de aankoop van een kogelwerende vest is geen vergunning nodig!
.
Toch vallen kogelwerende vesten onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-eindgebruikersverklaring
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties: a-eindgebruikersverklaring-bedrijf-1
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.
De Online verkoop van een kogelwerende vest gaat pas door als alle formaliteiten vervuld zijn!
.