Webshop » Kogelwerende vesten » Cyclone kogelvrij vest voor fietsers motorrijders » Cyclone zwart kogelvrij en steekvrij vest HG1A-KR1-SP1 » Cyclone zwart kogelvrij en steekvrij vest HG1A-KR1-SP1 / HO1-KR1

Cyclone zwart kogelvrij en steekvrij vest HG1A-KR1-SP1 / HO1-KR1

Cyclone HG1A-KR1-SP1 zwart Cyclone zwart kogelvrij en steekvrij vest HG1A-KR1-SP1 / HO1-KR1

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
Wordt vervangen door HO1-KR1 Britse cast 2017.
.
.Deze zwarte Cyclone kogelvrij en steekvrij vest HG1A-KR1-SP1 van het merk Sioen is ideaal om discreet of verborgen onder de kleding te dragen bij fietsers, motorrijders en paardrijders. Dit is een lichte, dunne en flexibele kogelwerende en steekwerende vest zie zich zeer goed aanpast aan de lichaamsvorm en daardoor onzichtbaar kan gedragen worden onder de kleding. Geschikt voor dames en heren en goed aanpasbaar met elastische klittenband sluitingen. Deze kogelwerende en steekwerende vest verschilt van de NIJ-3A vesten door zijn grotere steekwerende bescherming vooral omdat deze geen steekwapens met scherpe punt, zoals ijspriemen, scherp geslepen schroevendraaiers en andere doorlaat. Deze beschermingswaarde wordt veel gebruikt door overheidsdiensten omdat de kogelwerende bescherming voldoende hoog is tegen de meeste gebruikte handvuurwapens die in het crimineel milieu gebruikt worden en vooral de goede steekwerende bescherming tegen de meeste steekwapens. De HG1A-KR1-SP1 is een hogere bescherming tegen scherpe punten of steekwapens.
.
Het kogelvrij en steekvrij vest Cyclone HG1A-KR1-SP1 is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De kogelwerende en steekwerende vest Cyclone biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete discreet of verborgen te dragen en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De Cyclone vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. De schouders en riem zijn gemaakt van elastomeer materiaal zorgen voor een gevoel van comfort en een ongelooflijke ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen.
-
De beschermingswaarde : HG1A-KR1-SP1 volgens HOSDB 2007 Engelse normen,
.
Kogelwerende bescherming HG1A ballistische bescherming tegen de kalibers van handvuurwapens 9x19 mm en .357 Magnum met maximaal 25 mm trauma en normale munitie. Het is een realistische waarde voor bescherming tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die door criminelen worden gebruikt.
.
De KR1-waarde is een steekwerende bescherming tegen aanvallen met 24-36 joule messen PB/1 blade. Gezien het toenemende aantal steekaanvallen is het ook een realistische beschermingswaarde.
.
De waarde SP1 is een bescherming tegen priemen met 24 joule zonder de vest te doorboren en ook tegen de hypodermische naald of injectienaald van 2,5 joule.
.
Maten
.
Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL
Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
.
maten-engarde-nederland-kort-1kort-440