Webshop » T-shirts » Brandwerende en snijwerende T-shirts lvl2 » Brandvertragende vlamvertragende aramide T-shirt kopen » Brandvertragende vlamvertragende aramide T-shirt met korte mouwen kopen

Brandvertragende vlamvertragende aramide T-shirt met korte mouwen kopen

Nome-Kev T-shirt-KM Brandvertragende vlamvertragende aramide T-shirt met korte mouwen kopen

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

F
.
Dit brandvertragend, vlamvertragend, hittebestendig, snijwerend en slijtvast aramide onderhemd T-shirt met korte mouwen kan men online kopen. Ingredients: 50% zwarte DuPont™ Kevlar® en 50 % blauwe Nomex® fibers.
.
Blauwe brandwerende aramide langs buitenkant en zwarte slijtvaste aramide langs de binnenkant. Worden hoofdzakelijk gedragen als brandvertragend, vlamvertragend, hittebestendig kleding als bescherming tegen brandwonden. Snij en steekwerend met dubbele laag op de borst en rug.
.
Blauwe brandvertragend, snijwerende en steekwerende T-shirt carrier met 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde).
.
Het materiaal die voor deze blauwe vlamvertragende, hittebestendige en snijwerende T-shirt carrier gebruikt wordt is een Speciale aramide samenstelling die reeds gebruikt wordt in sommige brandweerkledij. De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe en biedt een uitstekende weerstand tegen vuur en hitte de binnen zijde is van zwarte aramide die snijwerend, steekwerend en scheurwerend is en eveneens brandwerend is en niet smelt.
-
De brandwerende eigenschap van politiekleding is een nieuwe eigenschap die aan een opmars begonnen is waarbij de agent beter beschermt wordt tegen brandwonden die kunnen veroorzaakt worden door brandbommen of Molotov cocktails.
De snijwerende eigenschap van aramide is niveau 2, die al een snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met de meeste eenvoudige zakmessen.
-
In deze brandwerende en snijwerende T-shirt zijn er twee zakken gemaakt waarin er extra beschermende pakketten van 250x300mm kunnen geschoven worden. Deze zakken zijn uit hetzelfde materiaal als de T-shirt gemaakt waardoor er een dubbele laag ontstaat op de borst en de rug. Deze dubbele laag vergroot de snij- en steekweerstand ter hoogte van de hartstreek.  
.
Er zijn extra steekwerende en kogelwerende pakketten van 250x300mm beschikbaar om de beschermingswaarde te vergroten.
.
Deze snij-, vuur- en kogelwerende T-shirt is een alternatief om tijdens de zomer onder het uniform te dragen i.p.v. een volledige kogelwerende vest.
.
Kan machinaal gewassen worden tot 30°C. Best zwarte kleurbeschermer gebruiken en niet langdurig blootstellen aan fel zonlicht.
.
Geschikt voor Militair, Politie, persoonlijke verdediging
.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.