Webshop » Bescherming tegen slangen » Anti slangenbeet beenkappen TurtleSkin

Anti slangenbeet beenkappen TurtleSkin

Snake gaiters Turtleskin Anti slangenbeet beenkappen TurtleSkin

Snake gaiters Turtleskin Anti slangenbeet beenkappen TurtleSkinSnake gaiters Turtleskin Anti slangenbeet beenkappen TurtleSkinSnake gaiters Turtleskin Anti slangenbeet beenkappen TurtleSkin

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f
.
De Turtleskin anti-slangenbeet beenkap is gemaakt ter voorkoming van slangenbeten bij het jagen of wandelen en beschermt u eveneens tegen doornen, doornstruiken, braambes, struikgewas en cactussen. De gepatenteerde stof is een derde van het gewicht van andere uitrusting voor de jacht, maar is ook sterk genoeg om de beten van grote giftige slangen te stoppen. Het weefsel van de snake armor beenkap is gemaakt van geavanceerde hoge sterkte ballistische vezels en is water- en winddicht, zodat u kunt genieten jagen en wandelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slangenbeten, regen of koelen wind.
 .
Ze zijn licht, flexibel en veel aangenamer dan hoge laarzen!
De beste slangenbescherming voor het jagen en wandelen
- Een derde van het gewicht van andere jacht kleding
- Gecertificeerde resultaten
- Waterdichte bescherming tegen slangen
- Cool en comfortabel
- Omkeerbaar ontwerp
- Flexibel en zacht materiaal voor een rustige beweging
- Goede pasvorm
- Ideaal voor de jacht en wandelen
.
Geavanceerde Puncture beschermende kledij.
TurtleSkin SnakeArmor jacht kleding, chaps, en slobkousen zijn ontwikkeld om slangenbeten te voorkomen en te beschermen tegen de ergste doornen en distels. De gepatenteerde stof TurtleSkin SnakeArmor's is een derde van het gewicht van andere jacht kleding toch sterk en taai genoeg om te beschermen tegen zelfs de meest giftige slangenbeten
De stof is ontwikkeld om licht en flexibel te zijn en te voldoen aan de uitdagingen van de jagers, zoals de bescherming en draagbaarheid in alle jachtseizoenen. SnakeArmor bescherming is verkrijgbaar in full-length chaps, onder-de-knie chaps, jacht broek, en omkeerbare camouflage slobkousen.
.
Jachtkleding getest met levende slangen!
TurtleSkin SnakeArmor jacht kleding is getest met levende Diamondback ratelslangen en met succes afgeweerde aanvallen met giftige beten. Bovendien heeft het weefsel ook een gesimuleerde slangenbeet verhinderd gepaardgaande met 0,05 inch diameter naalden op 2,63 joules en een 0,042-inch diameter naald 2,37 pond met een penetratie limiet van 0,03 inch.
.
Uitzonderlijke Puncture bescherming
Gepatenteerde technologie TurtleSkin SnakeArmor's produceert het dunste weefsel ooit gemaakt met een hoge sterkte vezels. Dit weefsel is een stevig gesloten en samenhoudende bescherming tegen slangenbeten. Deze technologie in combinatie met sterke ballistische TurtleSkin's vezels maakt TurtleSkin SnakeArmor een zeer beschermende stof die flexibel is en lichtgewicht.