Webshop » Kogelwerende vesten » Ambulance Fluo geel kogelvrij veiligheidsvest Sioen » Ambulance kogelvrij NIJ-3A-GRAN veiligheidsvest Sioen » Ambulance kogelvrij NIJ-3A-GRAN veiligheidsvest Sioen

Ambulance kogelvrij NIJ-3A-GRAN veiligheidsvest Sioen

Ambulance vest Geel NIJ-3A(04)GRAN Ambulance kogelvrij NIJ-3A-GRAN veiligheidsvest Sioen

Kopen op / buy at Supply Store FSDIP Shop

Ruime voorraad

f

De Ambulance fluo geel reflecterend kogelwerend of kogelvrij vest met rits NIJ3A 04 GRAN van het merk Sioen®. Kogel- en steekwerend vest voor ambulance en ziekenhuis personeel, hulpdiensten of hospitaal medewerkers. Het fluo geel retro reflecterend Ambulance veiligheidsvest is goed zichtbaar gedurende de dag en nacht. Deze Ambulance kogelvrije vesten kan men legaal kopen online ook door gewone burgers of vrijwilligers bij hulpdiensten. De Ambulance vest is voorzien van een rits in het midden, ook heeft dit Ambulanciers vest 360 ° retro reflecterende strips. 8 grote tassen waarvan 1 met Mica voor identiteit badge. 3D-voering om de lichaamstemperatuur te regelen en biedt bescherming aan de voorkant, achterkant en zijkanten. De beschermingswaarde is kogelwerend NIJ- iiia tegen de kalibers 9x19mm NATO en de zware .44 Magnum. Steekwerend tegen messen 25-33-50 Joule. Steekwerend tegen priemen 24 Joule en scherfwerend tegen granaatscherven 17 grains FSP.
.
Kogelwerende en steekwerende ambulance vest NIJ-3A 04 GRAN fluorescerend geel speciaal ontworpen voor ambulancediensten. Ambulanciers vest met 360 ° retro reflecterende strips. 8 grote tassen waarvan 1 met Mica voor identiteit badge en twe grote steekzakken vooran en een radio tasje. 3D-voering om de lichaamstemperatuur te regelen. Dit is een professioneel kogel en steekwerend ambulance vest veel gebruikt door ambulancediensten en hospitalen.
-
De Fluo reflecterende kogelwerende vest NIJ-3A(04)GRAN model ambulance biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit met een zacht en flexibel kogel- en steekwerend pakket. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. De kogelwerende ambulance vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. Verder beschikt dit product over volledig aanpasbare, schouders en taille door gebruik van klittenbandsluiting. Deze vest heeft ook een zeer hoog ademend niveau.
.
Kogelwerende pakketten referentie : Niveau NIJ-3A(04)GRAN
.
Beschermingsniveaus
.
Pistool: De oplossing is officieel getest en voldoet aan het niveau 3A van de NIJ0101.04 Amerikaanse standaard eisen. De oplossing beschermt tegen 9mm FMJ MC en 44magnum SJHP zowel (436 +/- 9) m / sec met een maximum van 44 mm als achtervlak signatuur of trauma. Als gevolg van deze norm zelf kogelwerende pakketten beschermen ook tegen projectielen.22 Long Rifle, 25 ACP BABY pistool ,.38 ACP, .40 Smith & Wesson en .357 Magnum kalibers. 9mm V50 van 525 tot 538m / sec onder dezelfde standaard.
.
Granaatscherven: 17 grains FSP (Fragment simuleren Projectiel) V50 van 605, 581, 616 en 591m / sec onder de STANAG 2920 standaard (Edition 3).
.
Mes: geteste oplossing onder HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de P1 / B mes aan 25 Joules met een maximale penetratie van minder dan 20 mm. Ook positief getest onder de eisen van de Amerikaanse standaard procedure NIJ0115.00 niveau II met de S1 / G mes aan 33 en 50 Joules.
.
Priem: Getest onder de HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de SP spike 24 Joules met een maximale penetratie van 10mm.
.
Maten
Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL
Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
.
maten-engarde-nederland-kort-1kort-440